Usluge

Serbia Food World podržava svoje proizvođače sa kompletnim spektrom usluga:

Sve na jednom mestu za Vaš izvoz

Mi ne samo da promovišemo Vaše proizvode, već predstavljamo Vaše kompletno izvozno rešenje, koje pokriva promociju, prodaju, transport i plaćanja.

Sarađujući sa Serbia Food World-om ne morate više brinuti o razvoju izvoza.


Minimalni troškovi izvoza

Mi znamo finansijska ograničenja malih proizvođača hrane i pića. Da biste iskoristili rešenje Global Food World, plaćate samo malu godišnju kotizaciju.

Sa troškovima manjim od jednog putovanja, proizvode distribuirate globalno.


Digitalna prezentacija proizvoda

Kroz naš najsavremeniji B2B digitalni katalog mi predstavljamo kupcima Vaše proizvode sa svim detaljima, u modernom, atraktivnom dizajnu i sa jednostavnim funkcionalnostima.

Iako imamo mnogo proizvoda za snabdevanje kupaca, naš digitalni katalog im pomaže u identifikovanju pravih proizvoda u kratkom vremenu.


Promovišete svoj brend

U prehrambenoj industriji delikatesnih proizvoda priča o proizvođačima igra važnu ulogu u marketingu proizvoda. Čvrsto verujemo da su brendovi naših proizvođača važna prednost za Global Food World.

Mi promovišemo Vaš brend i Vaš korporativni profil, kako bismo kupcima predstavili ljude koji stoje iza proizvoda.


Vaša politika cena

Cena je uvek važna, ali ne želimo da ona bude glavni argument za promociju Vaših proizvoda. Mi se fokusiramo na kvalitetne, odabrane proizvode i prepuštamo Vam da Vi definišete politiku cena.

Dakle, na Vama je kako želite da pozicionirate svoje proizvode na tržištima.


Strateška partnerstva naspram jednokratnog poslovanja

Ne težimo kratkoročnim, povremenim poslovima, već se fokusiramo na dugoročna partnerstva sa proizvođačima i kupcima, koji stvaraju prosperitetnu i održivu saradnju.

Zbog toga analiziramo profil svakog kupca i diskutujemo o njihovim preferencijama kako bi ih uskladili sa odgovarajućim proizvođačima.


Poboljšanje Vaše konkurentnosti

Na osnovu naše stručnosti, bogatog iskustva i preferencija kupaca, možemo Vam pomoći da sistematski poboljšate svoju konkurentnost u smislu dizajna proizvoda, njegovog prezentovanja, označavanja, marketinga i politike cena.

Internacionalna promocija

Sarađujući sa Serbia Food World-om, Vaši proizvodi su promovisani na vodećim međunarodnim sajmovima hrane i pića i mnogim posebnim lokalnim događajima, koje za kupce organizujemo na tržištima širom sveta.

Projekti po meri

Mi podržavamo naše proizvođače u specijalnim projektima. Razvijamo zajedno sa kupcima projekte po meri posebnih poslovnih zahteva. Ova kategorija projekata osigurava veću profitnu maržu i dugoročne odnose s kupcima.

Projekti po meri su za nas važna usluga kupcima i proizvođačima.


Upravljanje kompletnom logistikom

Mali proizvođač ne može organizovati isporuku proizvoda širom sveta po konkurentnim uslovima. Global Food World može!

Efikasnim upravljanjem internacionalnom logistikom možemo isporučiti male količine kao i miks proizvoda uz optimalne troškove.


Plaćanja

Prodajete svoje proizvode nama, a mi odatle upravljamo svim pitanjima. Ne treba da brinete o kreditnom osiguranju, kreditnim linijama ili finansijskim rizicima.

Kao strateški partner naših kupaca mi imamo mogućnost da postignemo prodajne uslove koji nisu mogući za pojedinčnog proizvođača.

Pridružite se Serbia Global Food-u i gledajte kako Vaš izvoz raste