Neka svet bude Vaš!

Serbia Food World je specijalno razvijen za podršku malim proizvođačima premium hrane i pića u njihovom izvozu.

NAŠA MISIJA

Pomoći malim proizvođačima, koji sa visokom posvešćenošću stvaraju posebnu hranu i piće, da budu internacionalno uspešni.

NAŠA VIZIJA

Da budemo lider na globalnom nivou u povezivanju lokalnih proizvođača fine hrane sa odabranim kupcima.

ZAŠTO MI

Serbia Food World je daleko najbolji izbor za razvoj Vašeg izvoza, uz minimalne troškove.
0
+
Lokalnog osoblja
0
Godina u izvozu
0
+
Izvoznih projekata
0
Šoljice kafe

Ko smo mi

Serbia Food World je nacionalna divizija Global Food World grupe koja ima sedište na Kipru i posluje na preko 40 tržišta sa lokalnim timovima.

Uz Axis Blueschild ekspertizu

Koncept Global Food World je prvobitno razvijen od strane kompanije Axis Blueschild, vodeće međunarodne konsultantske firme za izvoz, prepoznajući stvarne probleme malih proizvođača hrane i pića u razvoju njihovog izvoza. Axis Blueschild radi skoro deset godina na razvoju međunarodnog poslovanja sa iskusnim lokalnim stručnjacima.

Pokrivanje tržišnog jaza

Na većini tržišta, mali proizvođači hrane i pića imaju široku paletu inovativnih proizvoda visokog kvaliteta ili tradicionalnih proizvoda kojima su potrošači oduševljeni.

Međutim, zbog ograničenog poznavanja izvoza i nedostatka sredstava, malim nacionalnim proizvođačima gotovo je nemoguće da promovišu i distribuiraju svoje proizvode na tržištima u inostranstvu.

Odgovarajući na nove potrošačke trendove

Sa stanovišta kupaca, godinama je cena proizvoda bila glavni faktor u poslovanju sa hranom i pićem. Danas potrošači traže kvalitetne, tradicionalne proizvode napravljene od zdravih, prirodnih sastojaka.

Veliki kupci su voljni da promovišu takve proizvode ali im nedostaje vremena da ih nabavljaju širom sveta. Ograničeni resursi ne pružaju im mogućnost da se nose sa velikim brojem pojedinačnih malih proizvođača, jer su logistika i upravljanje previše složeni da bi se mogli nositi s njima.

Povezivanje malih lokalnih proizvođača sa globalnim kupcima

Kako bi približio male proizvođače i velike poslovne kupce, Global Food World pruža potpuno inovativno rešenje koje vodi uzajamnoj koristi.

Pridružite se Serbia Global Food-u i gledajte kako Vaš izvoz raste